Szobafoglalás

logo-svg

Czibulka János

Kőhegyi menedékház

Szobafoglalás

Szobafoglalási űrlap


Napló*
Házirend

Szállás nyitvatartás

Szállóvendégek számára az év minden napján (a munkaszüneti napokon is ) rendelkezésre állunk, a karácsonyi és a szilveszteri időszak kivételével. Szállást foglalni a honlapon keresztül, a foglalási űrlap kitöltésével és elküldésével lehetséges.

Amennyiben szállásfoglalása, csoportos látogatása 48 órán belül esik, kérjük ne csak online küldjön foglalást, hanem jelentkezzen be telefonon is! 

 

A karácsonyi és a szilveszteri időszakban a Menedékház zárva tart! 

 

A szállásfoglalás menete

A Menedékházban előzetesen szállást foglalni a foglalási űrlap kitöltésével és elküldésével lehetéges. A beérkező emailre munkanapokon 24 órán belül válaszolunk. A foglalásra küldött válaszemailben küldjük el a foglalási díj elutalásához szükséges adatokat, pontosítjuk az étkezést és az egyéb részleteket. A foglalás a foglalási díj elutalásakor kerül véglegesítésre. A foglalás esetleges lemondásakor szállásdíjat visszautalni nem áll módunkban.

Amennyiben szállásfoglalása, csoportos látogatása 48 órán belül esik, kérjük ne csak online küldjön foglalást, hanem jelentkezzen be telefonon is! 

Kapcsolat

Szállásdíjak

Szállásdíjak:

Ágy: 2950 HUF / Fő / éj (hálózsákkal érkezőknek)

Ágynemű: 700 HUF / fő / alkalom

Gyereknek a szállás 6 éves korig ingyenes.

Kapacitás

A Menedékházban az emeleten 4 darab négyágyas és egy darab 8 ágyas szoba taláható, összesen 24 férőhellyel. Az ágyak emeletes ágyak, nagy csoportok esetén plusz matraccal kb 28-30 főre tudjuk a befogadóképeséget növelni. Az emeleten közös vécé és zuhanyzó található. A házban való tartózkodás játékszabályairól itt találhat bővebb információt: 

 

Ajándék kupon

Ha tartalmas és emlékezetes ajándékon töri a fejét, gondoljon ránk, és lepje meg szeretteit egy ittalvós Kőhegyi beutalóval! A teendő csak annyi, hogy “kupon” tárgyszóval egy emailt kell küldeni emailcímünkre, s a válaszban megírjuk a részleteket! A kupon egyaránt vonatkozhat szállásra és fogyasztásra is, illetve ezek tetszőleges kombinációjára. Megrendelés esetén a névre szóló kupont online küldjük el pdf formátumban, kinyomtatni egyénileg kell. A kupon értékének megtérítése átutalással történik.

 

Foglalási napló

kohegyimenedekhaz@gmail.com

facebook

Minden nap 10:00-18:00

+36-20-442-40-10