logo-svg

Czibulka János

Kőhegyi menedékház

Csoportoknak

Turistacsoportok

A Menedékház kiemelt figyelmet fordít a szervezett turistacsoportok kiszolgálására. Kérjük, amennyiben nagyobb turistacsoporttal (+ 10 fő) érkezik, minden esetben jelentkezzen be előzetesen emailben, hogy megfelelően fel tudjunk készülni a csoport fogadására. Ehhez kérjük, „turistacsoport” címszóval küldjön emailt, amelyben az érkezésüket, a várható létszámot és igényeiket rögzíti, illetve mellékeli nevét és telefonos elérhetőségét.

Amennyiben szervezett turistacsoporttal töltenének itt egy vagy több éjszakát, kérjük, a szállásfoglalási űrlap kitöltésével és elküldésével jelentkezzen be nálunk, a további részleteket (ellátás, speciális igények, foglalási díj) a foglalásra küldött válaszunkban fogjuk pontosítani.  

 

Amennyiben szállásfoglalása, csoportos látogatása 48 órán belül esik, kérjük ne csak online küldjön foglalást, hanem jelentkezzen be telefonon is: 

 

Iskolák, óvodák

Nagyon fontos számunkra, hogy az idei érkező óvodák, iskolák s más tanintézmények kirándulóit is megfelelő módon tudjuk fogadni és kiszolgálni. Kérjük, amennyiben nagyobb óvodai vagy tanulócsoporttal (+ 10 fő) érkezik, minden esetben jelentkezzen be előzetesen emailben vagy telefonon, akkor is, ha nem szállnak meg itt, hogy megfelelően fel tudjunk készülni a csoport fogadására. Különösen fontos ez a hét közbeni (főleg hétfői és keddi), illetve iskolai tanszünetben történő kirándulások esetében. Az előzetes bejelentkezés segítségével a büfé nyitvatartását, az itt tartózkodó személyzet létszámát, az étel- és italkínálatunkat tudjuk igényeiknek megfelelően alakítani. Előzetes bejelentkezéskor kérjük, az intézmény nevének megadásával küldjön emailt, amelyben az érkezésüket, a várható létszámot és igényeiket rögzíti, illetve mellékeli nevét és telefonos elérhetőségét.

Amennyiben óvódai / iskolai csoportjával szerveznének ide két vagy több napos kirándulást, kérjük, a szállásfoglalási űrlap kitöltésével és elküldésével jelentkezzen be nálunk, a további részleteket (ellátás, speciális igények, foglalási díj, kedvezmények) a foglalásra küldött válaszunkban fogjuk pontosítani. 

 

Amennyiben szállásfoglalása, csoportos látogatása 48 órán belül esik, kérjük, ne csak online küldjön foglalást, hanem jelentkezzen be telefonon is: 

 

Nyári táborok

A Menedékházban lehetőség van hosszabb időtartamú erdei iskolák, nyári iskolai táborok s más tematikus táborok lebonyolítására is. A Menedékház összes kapcitását figyelembe véve a nyári időszakban akár 40-50 főt tudunk folyamatosan szállásoltatni, élelmezni. Amennyiben ilyen jellegű tematikus tábornak keres befogadó helyszínt, kérjük „tábor” címszóval küldjön emailt, amelyben az itt tartózkodásuk kívánt időtartamát, a várható létszámot, és egyéb igényeiket rögzíti, illetve mellékeli nevét és telefonos elérhetőségét. 

 

kohegyimenedekhaz@gmail.com

szerda – vasárnap:

10:00 – 18:00

hétfő – kedd:

ügyeletet tartunk,

kérjük, csak sürgős esetben

telefonáljon.

+36-20-442-40-10

facebook

Scroll to Top