Kedves vendégeink!

Szállást foglalni a Házban az alábbi linken keresztül tudnak:

Az aktuális járványügyi intézkedésekről foglalásuk során teljeskörűen tájékoztatjuk.A réti vendégeket kiszolgáló büfé változatlanul üzemel tovább, esős idő esetén fedett pajtánk és istállónk épülete is rendelkezésükre áll.

Várunk Benneteket sok szeretettel! 🙂
 

 A Menedékház dolgozói

logo-svg

Czibulka János

Kőhegyi menedékház

Szobafoglalás

Szobafoglalási űrlap  Kisgyerekek száma (0-6 éves korig) (fő) *

  Ágyneműt kér (fő) *

  Hálózsákkal érkezik (fő) *

  Étkezést igényel? igennem

  (Igény esetén a létszámot és a menüt a további e-mailekben egyeztetjük)

  Számlázási cím

  Számlázási cím, amennyiben nem egyezik a megadott névvel és lakhellyel:

  Vevő neve:

  Település:

  Utca, házszám:

  Adószám:

  (Figyelem, utalást ebben az eseten csak a megadott vállalkozás folyószámlájáról tudunk fogadni!!!)


  *
  Házirend

  Szállás nyitvatartás

  Szállóvendégek számára az év minden napján (a munkaszüneti napokon is ) rendelkezésre állunk, a karácsonyi és a szilveszteri időszak kivételével. Szállást foglalni a honlapon keresztül, a foglalási űrlap kitöltésével és elküldésével lehetséges.

  Amennyiben szállásfoglalása, csoportos látogatása 48 órán belül esik, kérjük ne csak online küldjön foglalást, hanem jelentkezzen be telefonon is! 

   

  A karácsonyi és a szilveszteri időszakban a Menedékház zárva tart! 

   

  A szállásfoglalás menete

  A Menedékházban előzetesen szállást foglalni a foglalási űrlap kitöltésével és elküldésével lehetéges. A beérkező emailre  24 órán belül válaszolunk. A foglalásra küldött válasz emailben küldjük el a foglalási díj elutalásához szükséges adatokat, pontosítjuk az étkezést és az egyéb részleteket. A foglalás a foglalási díj elutalásakor kerül véglegesítésre. A foglalás esetleges lemondásakor szállásdíjat visszautalni nem áll módunkban.

  Amennyiben szállásfoglalása, csoportos látogatása 48 órán belül esik, kérjük ne csak online küldjön foglalást, hanem jelentkezzen be telefonon is! 

  Kapcsolat

  Szállásdíjak

  4200 HUF/fő/éj
  (Hálózsákkal érkezőknek, 18 éves kor felett)

  3150 HUF/fő/éj
  (Hálózsákkal érkezőknek, 6-18 év között)

  0-6 éves kor között a szállás ingyenes

  Ágynemű: 1470 HUF/fő/alkalom

  Kapacitás

  A Menedékházban az emeleten 3 darab négyágyas, 1 darab hatágyas és egy darab 8 ágyas szoba taláható, összesen 26 férőhellyel. Az ágyak emeletes ágyak, nagy csoportok esetén plusz matraccal kb 28-30 főre tudjuk a befogadóképeséget növelni. Az emeleten közös mellékhelyiség és zuhanyzó található. A házban való tartózkodás játékszabályairól itt találhat bővebb információt: 

   

  Ajándék kupon

  Ha tartalmas és emlékezetes ajándékon töri a fejét, gondoljon ránk, és lepje meg szeretteit egy ittalvós Kőhegyi beutalóval! A teendő csak annyi, hogy felkeresi Ajándék kupon oldalunkat és az ott található űrlap segítségével megrendeli tőlünk ajándék kuponját. A megrendelés a  kohegyimenedekhaz@gmail.com  e-mail címünkre érkezik és a válaszban megírjuk a részleteket! A kupon egyaránt vonatkozhat szállásra és fogyasztásra is, illetve ezek tetszőleges kombinációjára. Megrendelés esetén a névre szóló kupont online küldjük el pdf. formátumban, kinyomtatni egyénileg kell. A kupon értékének megtérítése átutalással történik.

  Ajándék kupon

   
   
   

  Foglalási napló

  Technikai okok miatt a szobafoglalási napló nem elérhető. Szabad szálláshelyeket illetően kérjük, érdeklődjön a megadott elérhetőségeinken, kollégánk jelentkezni fog. Megértésüket köszönjük!

  kohegyimenedekhaz@gmail.com

  szerda – vasárnap:

  10:00 – 18:00

  hétfő – kedd:

  ügyeletet tartunk,

  kérjük, csak sürgős esetben

  telefonáljon.

  +36-20-442-40-10

  facebook

  Scroll to Top