Kedves vendégeink!

A szálláshely szolgáltatásunk határozatlan időre szünetel, azonban kinti büfénk, elviteles jelleggel, a hatályos rendeletek értelmében nyitva maradhat, így a szokásos finomságokkal várunk benneteket novemberben is! 🙂
Kérjük, kiránduláskor fokozottan figyeljetek az alábbiakra:
– Mi is törekszünk a maximális tisztaságra, de érdemes hozni magatokkal kézfertőtlenítőt és fertőtlenítő törlőkendőt a wc-használatához!
– Öltözzetek melegen, a gyerekeknek váltóruhát, zoknit tegyetek el, mert az épület belső helyiségeit, a pajtát, az istállót a melegedőt nem tudjátok használni, leülni, fogyasztani csak a réten lehet! Érdemes pokrócot hozni, ha nyirkosak lennének a padok, legyen mit ráteríteni!
– Mivel korán sötétedik, és 20 órától kijárási tilalom van, tervezzétek meg jól az útvonalat, térképet, telefonos térkép applikációt, feltöltött telefont, zseblámpát hozzatok magatokkal!
– Szűk családi körben kiránduljatok, ne szervezzetek a rétre se rendezvényt, kérjük, a réten is ügyeljetek az egymás közötti távolságtartásra!
– Kérjük, sorbanállásnál használjatok maszkot és tartsátok a min. 1,5 méteres távolságot szabadtéren is!
 
Köszönjük, hogy vigyáztok ránk és egymásra, várunk Benneteket! 🙂

 

A Menedékház dolgozói

logo-svg

Czibulka János

Kőhegyi menedékház

Szobafoglalás

Szobafoglalási űrlap


  Napló


  Kisgyerekek száma (0-6 éves korig) (fő) *

  Ágyneműt kér (fő) *

  Hálózsákkal érkezik (fő) *

  Étkezést igényel? igennem

  (Igény esetén a létszámot és a menüt a további e-mailekben egyeztetjük)

  Számlázási cím

  Számlázási cím, amennyiben nem egyezik a megadott névvel és lakhellyel:

  Vevő neve:

  Település:

  Utca, házszám:

  Adószám:

  (Figyelem, utalást ebben az eseten csak a megadott vállalkozás folyószámlájáról tudunk fogadni!!!)


  *
  Házirend

  Szállás nyitvatartás

  Szállóvendégek számára az év minden napján (a munkaszüneti napokon is ) rendelkezésre állunk, a karácsonyi és a szilveszteri időszak kivételével. Szállást foglalni a honlapon keresztül, a foglalási űrlap kitöltésével és elküldésével lehetséges.

  Amennyiben szállásfoglalása, csoportos látogatása 48 órán belül esik, kérjük ne csak online küldjön foglalást, hanem jelentkezzen be telefonon is! 

   

  A karácsonyi és a szilveszteri időszakban a Menedékház zárva tart! 

   

  A szállásfoglalás menete

  A Menedékházban előzetesen szállást foglalni a foglalási űrlap kitöltésével és elküldésével lehetéges. A beérkező emailre munkanapokon 24 órán belül válaszolunk. A foglalásra küldött válaszemailben küldjük el a foglalási díj elutalásához szükséges adatokat, pontosítjuk az étkezést és az egyéb részleteket. A foglalás a foglalási díj elutalásakor kerül véglegesítésre. A foglalás esetleges lemondásakor szállásdíjat visszautalni nem áll módunkban.

  Amennyiben szállásfoglalása, csoportos látogatása 48 órán belül esik, kérjük ne csak online küldjön foglalást, hanem jelentkezzen be telefonon is! 

  Kapcsolat

  Szállásdíjak

  3570 HUF/fő/éj
  (Hálózsákkal érkezőknek, 18 éves kor felett)

  2940 HUF/fő/éj
  (Hálózsákkal érkezőknek, 6-18 év között)

  0-6 éves kor között a szállás ingyenes

  Ágynemű: 1260 HUF/fő/alkalom

  Kapacitás

  A Menedékházban az emeleten 4 darab négyágyas és egy darab 8 ágyas szoba taláható, összesen 24 férőhellyel. Az ágyak emeletes ágyak, nagy csoportok esetén plusz matraccal kb 28-30 főre tudjuk a befogadóképeséget növelni. Az emeleten közös vécé és zuhanyzó található. A házban való tartózkodás játékszabályairól itt találhat bővebb információt: 

   

  Ajándék kupon

  Ha tartalmas és emlékezetes ajándékon töri a fejét, gondoljon ránk, és lepje meg szeretteit egy ittalvós Kőhegyi beutalóval! A teendő csak annyi, hogy “kupon” tárgyszóval egy emailt kell küldeni emailcímünkre, s a válaszban megírjuk a részleteket! A kupon egyaránt vonatkozhat szállásra és fogyasztásra is, illetve ezek tetszőleges kombinációjára. Megrendelés esetén a névre szóló kupont online küldjük el pdf formátumban, kinyomtatni egyénileg kell. A kupon értékének megtérítése átutalással történik.

   

  Foglalási napló

  kohegyimenedekhaz@gmail.com

  szerda – vasárnap:

  10:00 – 18:00

  hétfő – kedd:

  ügyeletet tartunk,

  kérjük, csak sürgős esetben

  telefonáljon.

  +36-20-442-40-10

  facebook

  Scroll to Top