logo-svg

Czibulka János

Kőhegyi menedékház

Rendezvények

Teljesítménytúrák

A Menedékház állandó állomáspontja és egyben támogatója a környékbeli túra és futóversenyeknek. Előzetes egyeztetés alapján az állomáspont létesítéséhez szükséges feladatokban segítünk. Szezontól függően a rendezvényen résztvevők meleg illetve hideg itallal való kiszolgálása igény szerint megoldható.

Amennyiben teljesítménytúrának szervez állomáspontot, vagy bármely más sportrendezvénynek keres befogadó helyszínt, kérjük, „sportrendezvény” címszóval küldjön emailt, amelyben a rendezvény időpontját, a várható létszámot, és egyéb igényeiket rögzíti, illetve mellékeli nevét és telefonos elérhetőségét. 

 

Esküvők

A Menedékházban és Menedékház előtti réten lehetőség van esküvők, esküvőhöz kapcsolódó rendezvények megtartására is.  Aki tud a Menedékház infrastrukturális adottságaihoz és a természetközeliséghez igazodni, cserébe egy páratlan helyszínen ünnepelheti életének ezt a kiemelkedő pillanatát.

Az esküvő, illetve az ahhoz kapcsolódó rendezvény részleteit minden esetben személyesen egyeztetjük egy helyszíni bejárás során. Amennyiben helyszínt keres ilyen jellegű rendezvényének, kérjük „esküvő” címszóval időpont egyeztetés céljából küldjön számunkra egy emailt a rendezvény tervezett időpontjával, a várható létszámmal, és a személyes találkozóra Önnek megfelelő időpontokkal, illetve telefonos elérhetőségével. 

Kapcsolat

Céges tréningek

Különböző céges tréningek, szakmai workshopok céljára a Menedékház infrastrukturája és szolgáltatásai igénybe vehetőek. A Menedékház különböző helyiségeinek használati díja, a catering és egyéb szolgáltatások (bogrács, grillkölcsönzés, projektorkölcsönzés) díja egyedi megállapodások tárgyát képzi. Amennyiben helyszínt keres ilyen jellegű rendezvényének, kérjük „céges rendezvény” címszóval küldjön számunkra egy emailt a rendezvény tervezett időpontjával, a várható létszámmal, illetve telefonos elérhetőségével. 

Kapcsolat

Amennyiben a rendezvény résztvevői a Menedékházban is töltik az éjszakát, úgy előzetes szobafoglalását megteheti az alábbi űrlap kitöltésével és elküldésével.

 

Születésnapok

A Menedékház gyakori célpontja a születésnapot ünneplő kisebb-nagyobb seregleteknek. Amennyiben ilyen jellegű rendezvényt szervez, és a csoport létszáma meghaladja a 10 főt, kérjük, minden esetben jelezze ezt számunkra emailben, hogy a büfé nyitvatartását, az itt tartózkodó személyzet létszámát, az étel- és italkínálatunkat tudjuk igényeiknek megfelelően alakítani.

Születésnapot ünneplő társaságok számára előzetes egyeztetés esetén, házi palacsintatortával, bogrács és egyéb eszközök kölcsönzésével tudunk rendelkezésre állni. Igény esetén idősebb személyek, illetve várandós hölgyek terepjáróval való felfuvarozása megoldható. Kizárólag születésnapi torta szállítását nem vállaljuk. Kiemelten kérjük azokat, akik a Menedékház szolgáltatásait igénybe kívánják venni, hogy ne fogyasszanak hozott alkoholos tartalmú italokat a Menedékház vendégterében és környezetében.

A Menedékház vendégtere, az előtér és a Mendékház előtti rét a büfé nyitvatartása alatt minden rétről érkező vendég számára nyitva állnak, a helyfoglalás érkezési sorrendben történik, így ezeket az asztalokat és ülőhelyeket előzetesen lefoglalni nem lehet. A tavaszi-nyári időszakban ugyanakkor ez ritkán jelent problémát, mivel a kültéri asztalok hozzávetőlegesen 100 fő ültetésére elengedőek.

kohegyimenedekhaz@gmail.com

szerda – vasárnap:

10:00 – 18:00

hétfő – kedd:

ügyeletet tartunk,

kérjük, csak sürgős esetben

telefonáljon.

+36-20-442-40-10

facebook

Scroll to Top